Пошук
Кошик
Каталог товарів

Як використовувати Kirkland для стимуляції росту волосся?

  • Які компоненти входять до складу Kirkland?
  • Як часто потрібно використовувати препарати Kirkland?
  • Як правильно наносити Кіркланд?
  • Які побічні ефекти від Кіркланд Міноксидил 5%?

Торгова марка Kirkland Signature з міноксидил розчином, що містить відомий засіб для стимуляції росту волосся, який виробляється в Ізраїлі . За 26 років на ринку, цей лосьйон набув великої популярності завдяки невисокій вартості щодо аналогів, маючи унікальні властивості. Спочатку він призначався для боротьби з ранніми стадіями облисіння, проте на сьогоднішній момент Kirkland також є популярним серед чоловіків, які хочуть густу бороду.

Які компоненти входять до складу Kirkland?

Виробники Kirkland використовує перевірену формулу, яка була вперше представлена ​​іншим відомим виробником – Rogaine. Основна діюча речовина – Міноксидил 5%.

Допоміжні компоненти:

  • пропіленгліколь;
  • етиловий спирт;
  • очищена вода.

Пропіленгліколь виконує 2 функції - розчиняє міноксидил і покращує його поглинання в шкіру. Спирт прискорює висихання препарату і звичайно ж, має антисептичні властивості.

Як часто потрібно використовувати препарати Kirkland?

Препарати Кіркленд необхідно приймати – 2 рази на день (вранці та ввечері по 1 мл). Можна використовувати і 1 раз на день, такий варіант більш зручний, але при цьому менш ефективний, так як розчин міноксидилу впливає на цибулини близько 12-15 годин після того, як ввібрався. Відповідно, довга пауза між процедурами послабить загальний клінічний ефект. Перші результати можна побачити загалом через 3 місяці. У випадку, якщо ви використовуєте minoxidil Kirkland для зростання бороди, позитивні зміни можна помітити значно раніше, через 1-2 місяці. Незважаючи на загальноприйняті норми, дуже велику роль відіграють індивідуальні особливості організму.

Як правильно наносити Кіркланд?

Препарат потрібно наносити виключно на суху і, бажано, чисту шкіру голови (на проблемні місця). Після контакту зі шкірою необхідно втерти масажними рухами, щоб розчин міноксидил рівномірно розподілився і ввібрався. Після закінчення процедури потрібно вимити руки та дати висохнути засобу (приблизно 3-4 години). У цей період краще уникнути попадання на волосся води, різних косметичних засобів і т.д.

Для досягнення кращого ефекту використовуйте оригінальну піпетку, яка постачається в коробках, якщо купувати 6 флаконів лосьйону. Як альтернатива, підійде проста аптечна піпетка або інший аплікатор від іншого засобу. Це може бути розпилювач або шприц без голки. Головне, щоб було можливість правильно відміряти кількість рідини, тобто. наявність дозатора чи шкали.

Які є побічні ефекти від Кіркланду Міноксидил 5%?

Препарати Кіркленд, як правило, переносяться добре. Побічні ефекти можуть проявитися через особисту непереносимість організму, наприклад від високої чутливості та мати вигляд:

  • роздратування, почервоніння, лущення шкіри. Такі реакції можуть спровокувати пропіленгліколь або спирт, які входять до складу лосьйону в досить великій дозі;
  • гіпертрихоза (зростання волосся в місцях, куди препарат не було нанесено). Викликано це тим, що активна речовина частково потрапляє в кровотік і може циркулювати організмом, стимулюючи ріст волосся на інших ділянках шкіри;
  • зниженого артеріального тиску, поколювання у грудях. Така реакція може виникнути у людей із гіпотонією.

Оформити замовлення

Продовжити покупки