Пошук
Кошик
Каталог товарів

Як використовувати MinoMax проти випадання волосся?

Міноксидил торгової марки MinoMax - це відносна новинка на ринку засобів проти випадання волосся Тоді як перші засоби з базовим складом вийшли на ринок більше 20 років тому, МіноМакс всього за 4 роки досяг високого рівня популярності завдяки найсучаснішому складу серед аналогів за середню ціну. Лінійка MinoMax має засоби для будь-якої стадії та ступеня облисіння: 2% для жінок, 5% для чоловіків та жінок, а так само 10% і 15% концентрації для чоловіків із запущеною стадією випадання волосся. Крім міноксидилу також випускається шампунь і вітаміни МіноМакс.

Які компоненти входять до складу MinoMax?

Основна відмінність та перевага міноксидилу MinoMax - кількість додаткових компонентів, там їх цілих 7.

  1. Азелаїнова кислота - стала додаватися до множини препаратів для стимуляції росту волосся, так як є природним антиандрогеном та сприяє зупинці випадання волосся.
  2. Кофеїн - стимулює приплив крові до фолікулів волосся, дозволяє іншим компонентам краще вбиратися, а також збільшує кількість корисних речовин що надходять у волосся з кров'ю.
  3. Со Пальметто - природний аналог міноксидилу, а також сильний антиандроген.
  4. Біотин - єдиний вітамін (B7 або H), безпосередньо відповідальний за стан волосся.
  5. Ретинол - нормалізує роботу сальних залоз, покращує вбирання інших компонентів лосьйону.
  6. Екстракт кропиви та Екстракт лопуха - вітамінний коктейль, багатий великою кількістю корисних речовин, покращує стан шкіри та волосся.

Така кількість активних речовин на додаток до міноксидилу дозволяє всебічно впливати на проблему випадання волосся з максимальною ефективністю. А великий вибір доступних концентрацій – своєчасно розпочати лікування у правильній послідовності.

Як часто потрібно використовувати MinoMax з міноксидилом?

Щодо частоти використання, то MinoMax нічим не відрізняється від інших лосьйонів цього типу в цьому плані. Використовується двічі на добу, вранці та ввечері по 1 мл засобу. Такий режим використання необхідний у перші 3-6 місяців (залежно від стадії проблеми) після чого приймається рішення та продовження терапії або скорочення частоти застосування.

Слід зазначити, що лінійка МіноМакс M також може використовуватися для стимуляції зростання бороди.

Як правильно наносити МіноМакс?

У комплектацію кожного флакона входить два спеціальні аплікатори для нанесення засобу. Піпетка з мірною шкалою та насадка-розпилювач a>. Користуватися можна тим, що вам зручно. У разі використання піпетки потрібно набрати 1 мл кошти за шкалою та розподілити його на проблемні зони, після чого на протязі хвилини втерти за допомогою пальців у шкіру. У разі використання насадки розпилювача, потрібно розподілити 6-8 натискань (приблизно 1 мл засобу) проблемним зонам, а потім так само злегка втерти пальцями. Після процедури бажано вимити руки з милом і не змивати засіб з голови протягом 3-х годин.

Чи є побічні ефекти від Міномаксу з міноксидилом?

Великим плюсом МіноМакса також є практично повна відсутність побічні ефекти. Основна незручність класичних засобів з міноксидилом. це можлива алергічна реакція чи пересушування шкіри. Завдяки багатому складу додаткових компонентів, MinoMax не пересушує шкіру не викликає алергії.

Рекомендації щодо використання Міномаксу жінкам

Жінкам рекомендується використовувати 2% або 5% концентрації, оскільки використання більше високих концентрацій може спровокувати побічний ефект під назвою "гіпертрихоз" - зростання волосся у небажаних місцях.

Оформити замовлення

Продовжити покупки