Пошук
Кошик
Каталог товарів

Як використовувати Міноксидил для жінок?

Протягом багатьох століть жінки дуже трепетно ​​ставилися до свого волосся, так як вони по праву одна із основних атрибутів привабливості. Колись були дуже популярні засоби народної медицини, які використовували всі жінки, оскільки альтернативи просто не було. Але на сьогоднішній день, коли на подвір'ї століття технологічного прогресу, застарілі методи відходять далекого плану. Зараз існує безліч лікарських та косметичних засобів для лікування вашого волосся. Серед них найефективнішим є міноксидил. Але перед тим, як заглибитись у цю тему, ознайомимося з причинами випадання волосся.

Причини випадання волосся у жінок?

Волоси – дуже вразлива частина нашого тіла. Як наслідок, втрата волосся може бути спричинена величезним рядом можливих факторів. Розглянемо основні причини випадання волосся, з якими стикаються переважна більшість жінок.

  1. Гормональний збій. З цією проблемою стикаються багато хто. У когось вона настає у період вагітності та лактації. У поодиноких випадках гормональна перебудова відбувається через захворювання щитовидної залози або, як наслідок, після прийому оральних контрацептивів.
  2. Сезонне випадання волосся. Один із найпоширеніших випадків, який відбувається через нестачі певних вітамінів та мікроелементів, які вкрай необхідні для здоров'я вашого волосся.
  3. Стреси. Існує думка, що стрес - головний ворог людського здоров'я і частково це правда. Через викид адреналіну відбувається спазм судин, що виробляє до серйозних наслідків, у тому числі до сильної втрати волосся.
  4. Дерматологічні патологія шкіри голови. Здорова шкіра – здорове волосся. Банально підвищена вироблення шкірного сала може спровокувати випадання волосся, що вже казати про більш серйозні проблеми, такі як дерматит, псоріаз, себорея.
  5. Спадковість. Жінки, як і чоловіки, можуть піддаватися андрогенної алопеції. Більше простою мовою – генетичне облисіння. Це відхилення не настільки поширене, але може виявлятися практично у будь-якому віці.
  6. Аутоімунні захворювання. Ця причина може спровокувати миттєву втрату волосся практично на всіх ділянках шкіри. При цьому випадання волосся може бути фронтальне, глобальне і навіть вогнищеве (коли волосся випадає плямами різного розміру на різних ділянках голови).

Чому потрібно використовувати міноксидил для жінок

Незважаючи на Великий перелік можливих причин випадання волосся, міноксидил, мабуть, єдиний засіб, який може зупинити втрату та стимулювати зростання нового волосся практично у всіх випадках. Спочатку міноксидил призначався для лікування адрогенні алопеції, але багато років практики показали, що це засіб показує високу ефективність і за інших типів випадання волосся.

Основні відмінності чоловічого та жіночого міноксидила

У жіночих та чоловічих версіях використовується той самий міноксидил, але у різних концентраціях. Якщо чоловіки використовують 5, 10 і 15%, то для жіночої половини підходить тільки 2%, 3% та 5%. Такий поділ викликаний тим, що у чоловіків від природи сприйнятливість до міноксидилу. нижче і їм, відповідно, необхідне більш високе дозування для отримання позитивного результату.

Як міноксидил для жінок впливає на зміцнення волосся?

Міноксидил для жінок є судинорозширювальним засобом. При попаданні в капіляри він покращує харчування фолікул. Вони отримують більше крові та кисню, що вкрай необхідно для зростання та формування волосся. При регулярному використанні, пушкове волосся повноцінно розвивається і поступово стають термінальними (повністю сформованими). Також міноксидил стимулює зростання нового волосся в тих цибулинках, де волоски випали, а нові, з різних причин, не зростають.

Оформити замовлення

Продовжити покупки