Пошук
Кошик
Каталог товарів

Як правильно користуватись міноксидилом для бороди?

В останні роки борода активно увійшла в моду для чоловіків різного віку. Актори, моделі, співаки, спортсмени задають тренд на зображення красивих і сильних чоловіків. Цілком логічно, що основним атрибутом мужності є саме борода, що склалося історично. На жаль, у багатьох чоловіків борода не росте так добре, як їм того хотілося б. Нерівності, лисиці, повна відсутність зростання через молодість і багато інших причини, які змушують чоловіків шукати методи стимуляції зростання бороди. на Сьогодні, найефективнішим методом є використання міноксидилу. для бороди.

Міноксидил - це речовина, що стимулює активне зростання волосся. В основному використовується для вирішення проблем з облисінням, але з недавніх пір виявилося, що так само відмінно працює і для зростання бороди.

Який міноксидил підходить для бороди?

Існує безліч різних виробників, міноксидил яких підійде для використання на бороді. Ми порекомендуємо два основні варіанти, один більш дешевий і простий за складом, і другий більш дорогий, але сучасний, з найкращою дією.

  1. Перший варіант - Kirkland Minoxidil, це один з найпопулярніших і найстаріших варіантів. Препарат без додаткових компонентів, стандартна концентрація 5%. Показує хороший результат, але у деяких людей може спровокувати пересушування шкіри та алергічну реакцію.
  2. Другий варіант - лінійка MinoMax, це вже більш сучасний препарат із використанням сучасних технологій. Міноксидил для бороди можна використовувати 5%, 10% та 15% концентрації. Має склад з 8 компонентів, що зволожує шкіру і перешкоджає її пересушуванню, вищі концентрації також дозволять відростити бороду тим, кому 5% концентрація не дала максимальний ефект.

Як наносити міноксидил на бороду?

Користуватися міноксидилом для бороди дуже просто. Уся процедура займає буквально хвилину. За допомогою спеціального аплікатора (це може бути піпетка з мірною шкалою або насадка розпилювач) нанесіть 1 мл засобу на те місце, де ви хочете, щоб росла борода. Потім легкими масажними рухами утріть розчин у шкіру. Після ретельно вимийте руки з милом. Процедура проводиться двічі на день, вранці та ввечері. Після нанесення обов'язково потрібно дати препарату повноцінно вбратися, тому не можна вмиватися протягом кількох годин.

Активна фаза застосування (2 рази на день) займає приблизно 3-4 місяці, після чого результат стає візуально помітним оточуючим і можна зменшувати частоту застосувань перед повноцінним скасуванням.

Як працює Minoxidil для бороди?

Схема роботи речовини дуже проста - він стимулює сплячі фолікули волосся, змушує їх прокинутися і виробляти нове волосся більш активно. Якщо у Вас не росте борода, це означає щойно фолікули перебувають у сплячому стані. При активному впливі міноксидилом, вже за кілька місяців фолікули повністю прокидаються і працюють у "штатному" режимі. Великим плюсом є сталість ефекту. При відміні препарату, те волосся, яке встигло повністю сформуватися і перейти зі стадії гармата в стадію термінального волосся вже не випаде. В рідких випадках, при індивідуальній несприйнятливості до активних компонентів препарату потрібно більш тривале використання препарату для закріплення результату.

Протипоказання використання Minoxidil для бороди

Що стосується протипоказань. Ми не рекомендуємо використовувати міноксидил на пошкоджену шкіру з подряпинами, запаленням чи роздратуванням будь-якого характеру. Так ж у разі алергії на спирт або пропіленгліколь, можлива невелика алергічна реакція. У такому разі краще підібрати засіб із заспокійливими компонентами у своєму складі.

Оформити замовлення

Продовжити покупки