Пошук
Кошик
Каталог товарів

Міноксидил форум (відгуки)

Міноксидил відгуки. Випадання волосся після пологів, це як кажуть лікарі - нормальне явище. Але в мене проблема не вгавалася, волосся випадало і здавалося кінця цьому не буде, а облисіння звучало швидше як неминучий вирок. Про препарат міноксидил дізналася від своєї знайомої, у якої волосся також як і у мене випадало після пологів. Після закінчення повного курсу лікування повністю відновився колишній обсяг мого волосся.
Олена Сторожець
Міноксидил результати. Страждав на андрогенну алопецію протягом семи довгих і болісних років! Як і багато хто в моєму "становищі", скуповував все що не "потрапив". Ефект, звичайно, був або нулячий, або, що ще гірше - випадання волосся посилювалося. Про препарат міноксидил дізнався випадково, коли їздив у відрядження до США, вирішив спробувати міноксидил 5% для чоловіків, втрачати було вже у прямому значенні слова, нічого. Результат не змусив на себе довго чекати. Як і сказано в інструкції до препарату, вже до кінця 3-го місяця, було помітно, що міноксидил працює. Пройшов курс 12 місяців, такого ефекту як від міноксидилу мені не вдавалося досягти жодним іншим препаратом.
Сергій Лавріненко
Міноксидил результати. Міноксидил 2%, мені порадила знайома перукар, після того, як я зі сльозами на очах прийшла на чергову стржку. Розповідала, що допомогло багатьом її клієнтам, які страждають на випадання волосся. Недовго думаючи вирішила купити міноксидил на пробу, на 3 місяці. Результати від застосування міноксидилу, помітила моя перукар, після закінчення 3-х місячного курсу, а через 6 місяців, результати були видні вже оточуючим.
Наталія Романюк
Міноксидил відгуки. Лисіти почав у період ранньої юності, мені було лише 21 рік і це було жахливо! В інтернеті дізнався про існування препарату міноксидил, що він допомагає у таких випадках як у мене – при андрогенній алопеції. До кінця курсу лікування, мою радість неможливо було описати словами, коли я побачив, що моє волосся стало густим і пересатлі випадати!
Володимир Орлов
Міноксидил відгуки. Незважаючи на мій солідний вік – 45 років, проблема облисіння для мене дуже актуальна. Застосовувати внутрішньо препарати мені не дуже до душі, так як хочеться зберегти і чоловіче здоров'я, теж. Періодично застосовую міноксидил для підтримки мого волосся у формі.
Едуард Станіславович

Міноксидил форум, minoxidil forum.

Оформити замовлення

Продовжити покупки